Anna Engelhardtová-Baumgartnerová

Anna Engelhardtová-Baumgartnerová 

„Pokud na to nemáte, tak to řekněte hned!

Informace

- 11. 12. 1981
- Rodina: Maxmilian Baumartner (manžel), Oliver Schwarz (syn), Sabina Schwarzová (dcera), Sophie Baumgartnerová (nevlastní dcera), Jan Engelhardt (otec), Käte Engelhardtová (matka), Cristina Engelhardtová (sestra), Peter Engelhardt (bratr)
- Funkce: šéfka dálniční policie Kolín nad Rýnem v Německu, vrchní policejní rada
- Pobyt: Bachstraße 7, rodinný dům obklopený přírodou a zelení
 

Popis

Anna má hnědo-rudé rovné a kudrnaté vlasy, někdy je má i přebarvené. Má zelené oči a je o malinko vyšší než Semir, proto dává přednost vysokým podpadkům, také nosí brýle nebo také kontaktní čočky.
 

Foto

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
 

Život

Anna se narodila v Hamburku. Její rodiče Jan a Käte vychovávali také Cristinu a Petra. Vystudovala policejní školu a krátkou dobu působila jako komisařka z protidrogového v Drážďanech, kde tvořila trojku s Janem a Niklasem. Tam také potkala Chrise Schwarze, za kterého se provdala v Kolíně nad Rýnem, toto město si zamilovali oba a tak se sem přestěhovala i smanželem a zde se jim také narodil syn Oliver. Po mateřské dovolené nastoupila do Kolínské dálniční policie, aby nahradila Katarinu Lamprechtovou. Tam se seznámila s kolegy, který si ihned oblíbila a vybudovala si u nich veliký respekt. Chris se po pár měsících stal policejním prezidentem a musel sem tam jezdit mezi městy. Tak se jejich vzat trochu rozpojil, ale když ana otěhotněla, byli oba moc šťastní, narodila se jim dcera Sabina. Ovšem poté to znovu začalo, odjížděl a Anna na to neměla nervy. Po pár měsících se přestěhovali do Berlína, kde nějaký čas žili a Annu zastoupila Kim Krügerová, její kamarádka. Ale i ta odešla, poněvadž utrpěla vážná zranění a Anna ji ihned z přátelství zastoupila a stala se opět šéfkou dálniční policie. Po pár týdnech došlo i na rozvod a na střídavou péči o děti, které převážně měla u sebe Anna, která i s dětma žila v jejich obrovském, bývalém bytě. Anna potkala pravou lásku až za dlouhou dobu, poznala Maxe, který přišel o ženu, se kterou měl dceru. Také se přestěhovala do nového domu, do přírody plné zeleně a kvítí, který stál na pokraji Kolína. Po pár letech ji Max požádal ve Francii o ruku a vzali se. Na začátku čtrnácté série se rozhodla ukončit svůj "šéfing" na stanici a odešla, avšak při cestě domů ji postila krutá nehoda, kerá ji uvěznila samu do sebe. Upadla do kómatu a lékaři ji nedávali moc šancí, ale štěstí se na ni obrátilo a v polovině patnácté série se z kómatu probrala, bohužel s následky: krátkodobá paměť. Ale stále při ní štěstí stálo a ke konci patnácté sérii nastoupila opět na stanici, aby šéfovala.
 

Charakteristika

Anna je trpělivá a rázná žena. Ale také má někdy své slabé chvilky.
 

Soukromé auto