Semir Gerkhan

Semir Gerkhan

<a href="https://www.imagebam.com/image/c79a27454435846" target="_blank"><img src="https://thumbnails105.imagebam.com/45444/c79a27454435846.jpg" alt="imagebam.com"></a>
„Nemůžu je v tom nechat, i když to jsou padouši a protivníci!“
 

Informace

- 28. 9. 1981, Istanbul, Turecko
- Rodina: Andrea Gerkhanová (manželka - rozvod v 10. sérii), Aida Gerkhanová (dcera), Lilly Gerkhanová (dcera), Juliana Gerkhanová (dcera), Dena Wegnerová (dcera), Ismar Gerkhan (otec), Ilayda Gerkhanová (matka), Kemal Gerkhan (bratr), Aladdin Gerkhan (bratr), Meltem Atatürk (sestra), Vaisa Gerkhanová (zesnulá sestřenice)
- Funkce: vrchní komisař dálniční policie Kolín nad Rýnem v Německu
- Tým: Kobra 11 
- Pobyt: Grünstraße 17, rodinný dům 
 

Popis

Semir je docela malý, měří jen 160 cm. Je trochu svalnatý, aby zvládal dobře svoji práci. Má hnědé oči a hnědé krátké vlasy.
 

Fotogalerie

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
 

Život

Semir se narodil v Tureckém Istanbulu. Jeho otec s matkou mají také mimo Semira i dceru Meltem, která je nejstarší z jejich potomků, a také syny Kemala a Aladdina. V jeho 15ti letech se celá rodina přestěhovala do Německého Kolína nad Rýnem, kde semir vystudoval policejní akadamii a vše okolo kriminality. Když nastoupil do dálniční policie, byl přidělen k Andrému Fuxovi nadřízenou Katarinou Lamprechtovou, která odešla z neznámých důvodů a byla nahrazena Annou Engelhardtovou. I ta po pár letech odchází na mateřskou dovolenou a nahradila ji Kim Krügerová. Avšak po vážné střelbě Kim odlétá do Ameriky za rodinou a na post šéfky opět přichází Anna. Ještě než odešla z funkce Lamprechtová, byl André zabit na Malorce, když se Semirem hledali chlapce a jeho matku. Semir poté dostal nového partnera Toma Kranicha, kterého mu ještě Lamprechtová přidělila. Semir a Tom se moc nemuseli, ale po pracovní stránce jim to fungovalo, obzvlášť když mu Tom zachránil život. Semir se také oženil s Andreou Schäferovou. Od třetí série spolu vychovávali dceru Aidu a poté také dcerky Lilly a Julianu. Po deseti letech manželství se Semir dozvěděl, že ho jeho žena Andrea podvádí. Ranilo ho to a ještě k tomu se dozvěděl, že jeho bývalí partner André žije. Jenže znovu zemřel po pádu v Alpách. S Andreou se rozvedl v epizodě Rozvod, ale po pár měsících se k sobě opět vrátili a s holkama začali bydlet v novém domě na okraji Kolína.
 

Charakteristika

„Semir je ten největší paličák“- pravil Tom. 
Semir je muž, kterého jen tak něco nezkolí. Dokáže se dívat na strašné věci z té lepší strany. Má trochu jiné způsoby co se týče zatýkání padouchů. Ješťastný otec a milující muž.
 

Služební auto